Ko smo mi

GEOTARGET je registrovana geodetska agencija osnovana u Beogradu koja posluje na teritoriji cele Srbije.

Naša misija

Svi geodetski zadaci se rešavaju u skladu sa važećim zakonskim propisima i standardima uz ispunjavanje svih zahteva klijenta.

Šta mi radimo

 Svi geodetski poslovi se vrše uz licencu izdatu od strane Republičkog geodetskog zavoda

Naša istorija

U kratkom vremenu od osnivanja, GEOTARGET je izgradila listu zadovoljnih klijenata pre svega zbog naše posvećenosti da pružimo kvalitetnu, brzu i povoljnu uslugu. Uvek radimo na tome da klijentima izađemo u susret i da ispunimo njihove zahteve na najbolji mogući način. Dostupni smo za besplatno konsultovanje, savetovanje i pružanje informacija. Naša vizija je da ponudimo inovativne i kvalitetne usluge u oblasti geodezije.

Kako Vam možemo pomoći?

Mi smo specialisti za usluge izrade geodetskog snimka, elaborata geodetskih radova, omedjavanje, projekat parcelacije, izrade katastarsko-topografskog plana i izradu topografskog plana. 

Takođe vršimo geodetske usluge u građevinarstvu i mašinstvu.

GEODETSKI SNIMAK

Geodetski snimak je grafički prikaz stvarnog stanja na terenu, položaja i oblika objekata, infrastrukture, topografije i njihovih međusobnih odnosa.

ELABORAT GEODETSKIH RADOVA

Geometar izvrši geodetsko snimanje objekta na terenu, izradi elaborat geodetskih radova sa podacima premera, nakon čega se elaborat geodetskih radova predaje u katastar.

OMEĐAVANJE

Omeđavanje - određivanje/obnavljanje međnih tačaka parcele kojim se na terenu određuju granice parcele.

PARCELACIJA

Parcelacija je postupak kojim se vrši podela površine i oblika parcele u katastru nepokretnosti. Uglavnom se jedna katastarska parcela deli na više njih ili se više spaja u jednu.

KATASTARSKO-TOPOGRAFSKI PLAN

Katastarsko-topografski plan sadrži položajni i visinski prikaz terena, položaj svih objekata i prateće infrastrukture, kao i zvanične granice katastarskih parcela.

IZRADA TOPOGRAFSKOG PLANA

Topografski plan je crtež koji u digitalnom ili analognom obliku pokazuje glavne faktičke karakteristike na terenu, kao što su zgrade, ograde, putevi, reke, jezera...

Zašto izabrati nas?

Mi ne čekamo da prođe nekoliko dana već odmah predajemo nadležnom katastru zahtev za sve podatke koji su nam potrebni za izlazak na teren i merenje.

Mi nismo kao svi, počnu sa merenjima, a onda stranka koja je angažovala geometra ne zna dokle se stiglo sa merenjima i izradom neophodnih planova za angažovani projekat.

U sklopu projekta, investitor nam je najvažniji,  da bude zadovoljan u svojim zahtevima i da sve bude u skladu sa zakonskim mogućnostima.

Iako smo mlad tim, iza nas stoje brojni, uspešni i završeni projekti.

Izvršenih Merenja
editing.png
Zadovoljnih Klijenta
heart-icon.png